Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazının ağrıdığını görmek

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, hanenizde bolluk olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Rüyada boğazı ağrımak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada dişi ağrımak verilen kararların geri çekileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri ağrımak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin ağrıdığını görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments