Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, büyük özgüven kazanacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, başarı kazanılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çeken birini görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments