Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplu fotoğraf çektirmek

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, işinden ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kötü düşmana yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, dış ticarete atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments