Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek saygınlığa, kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek planların boşa gideceğine, faydalı şeyler yapacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çektirmemek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments