Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin fotoğrafını çekmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments