Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin fotoğrafı çekmek

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine delalettir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafta gelin görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini fotoğraf çekmek büyük başarılar kazanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada habersiz fotoğraf çekmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments