Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada başbakan karısını görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan ve karısını görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı ve karısını görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulur.

Rüyada başbakan karısı görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla karısını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın karısını görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karısını öpmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments