Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla karısını görmek

Rüyada başbakanla karısını görmek

Rüyada başbakanla karısını görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla karısını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı ve karısını görmek sevdiği insanların olacağına, haram mal yiyip içeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla karısını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada başbakan ve karısını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın karısını görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakan karısını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan karısı görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek karısını görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments