Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinizin karısını görmek

Rüyada sevgilinizin karısını görmek

Rüyada sevgilinizin karısını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, gururlandıracak işler yapacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinizin karısını gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek maddi olarak güç kazanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek başarısının çoğalacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi karısıyla görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin karısını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin karısını görmek hastalıkların iyileşeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hak yiyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments