Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı ve karısını görmek

Rüyada başbakanı ve karısını görmek

Rüyada başbakanı ve karısını görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada başbakanı ve karısını gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada başbakan ve karısını görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına inanılır.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek üçüncü gözünün açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada başbakanın karısını görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakan karısını görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başbakanı ve karısını görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada başbakan karısı görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla karısını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet eder.

Rüyada karısının başkasından hamile olduğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments