Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan ve karısını görmek

Rüyada başbakan ve karısını görmek

Rüyada başbakan ve karısını görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına inanılır.

Rüyada başbakan ve karısını gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Rüyada başbakanın karısını görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla karısını görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada başbakan karısı görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada başbakan karısını görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan ve karısını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına yorulur.

Rüyada başbakanı ve karısını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalettir.

Rüyada komşunun karısını öpmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments