Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın elini öpmek

Rüyada başbakanın elini öpmek

Rüyada başbakanın elini öpmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yoksulluğa, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işarettir.

Rüyada başbakanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada başbakan eli öpmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada başbakanı elini öpmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada başbakanın elini öpmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan öpmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanı öpmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan eli tutmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Rüyada başbakanın elini öptüğünü görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada başbakan el sıkışmak üzücü olaylar yaşanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments