Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan öpmek

Rüyada başbakan öpmek

Rüyada başbakan öpmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kavgaların büyüyeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan öpmek gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Rüyada başbakanın elini öpmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan öpmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hastalıkların biteceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanı öpmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işarettir.

Rüyada başbakanı elini öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan eli öpmek her konuda şansın yaver gideceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı dinlemek emeklerinin yarıda kalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakana mektup yazmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments