Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan eli öpmek

Rüyada başbakan eli öpmek

Rüyada başbakan eli öpmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakan eli öpmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada başbakanı elini öpmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan eli öpmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın elini öpmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı öpmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada başbakan öpmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak güleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkışmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments