Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir karşılamak

Rüyada misafir karşılamak

Rüyada misafir karşılamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ticarete adım atacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, gerginliğin biteceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, maddi zararının giderileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Rüyada misafir karşılamak gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Rüyada misafiri karşılamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada misafir karşılamak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulur.

Rüyada kapıda misafir karşılamak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada hacdan geleni karşılamak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada birini karşıladığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada başbakanı karşılamak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret eder.

Rüyada birini karşılamak yorgun ve gergin günler geçireceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yolcu karşılamak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments