Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelenleri karşılamak

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, spor yapmaya başlanılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak endişelerin ve korkuların geçeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini karşıladığını görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada saygıyla karşılamak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda misafir karşılamak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada misafir karşılamak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada yolcu karşılamak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, bereketli günler geçirileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker karşılamak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments