Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözü atmak

Rüyada sözü atmak

Rüyada sözü atmak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalettir.

Rüyada sözü atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada söz yüzüğünü atmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, uzak bir yola gidileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sözü atmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğü atmak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz atmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet eder.

Rüyada küfürlü sözler işitmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak endişelerin sona ereceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments