Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlenip ayrılmak

Rüyada sözlenip ayrılmak

Rüyada sözlenip ayrılmak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, bilincin artacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, iş değişikliğine gidileceğine alamet eder.

Rüyada sözlenip ayrılmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada sözlenip ayrılmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye söz vermek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz kesmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına inanılır.

Rüyada söz çikolatası görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sözünü tutmamak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz takıldığını görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz dinleyen köpek görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada söz verdiğini görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments