Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun karısını öpmek

Rüyada komşunun karısını öpmek

Rüyada komşunun karısını öpmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine yorulur.

Rüyada komşunun karısını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada komşunun karısını öpmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşu karısını görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada komşu karısı görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada komşunun karısını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek insanlara iyilik yapmaya, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını öpmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının karısını öpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun kızını öpmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments