Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin karısını görmek

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işe başlanacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin karısını gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek sıkıntılarından arınacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada eski kocanın karısını görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments