Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elini sıkmak

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin elini sıkmak bazı adımlar atacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada düşmanının elini sıkmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak beklentilerine ulaşacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Rüyada ölünün elini sıkmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini sıkmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada birinin elini sıkmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına inanılır.

Rüyada başbakan elini sıkmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments