Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla el ele tutuşmak

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak makamının sürekli yükseleceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada el ele tutuşmak yürümek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Rüyada bir kızla el ele tutuşmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments