Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı başak görmek

Rüyada sarı başak görmek

Rüyada sarı başak görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, neşenin yerine geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalettir.

Rüyada sarı başak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada sarı buğday başakları görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı başak görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Rüyada başak tarlasında görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ekin başağı görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada başaklı buğday görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başak biçmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mısır başağı görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments