Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başak tarlasında görmek

Rüyada başak tarlasında görmek

Rüyada başak tarlasında görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, hayırlı haberler alacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başak tarlasında gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Rüyada tarlada başak görmek atılan adımların zarar getireceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sarı başak tarlası görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başak tarlasında görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet eder.

Rüyada başak tarlasında yürümek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, övgü dolu sözler duyacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek işten yana şansının açık olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, mevlit okutacağına inanılır.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday başağı yemek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments