Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başak tarlası görmek

Rüyada yeşil başak tarlası görmek

Rüyada yeşil başak tarlası görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, saygısını toplayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başak tarlası gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada başak görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Rüyada başak tarlasında yürümek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başak tarlasında görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, nefsine uyacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments