Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başak ismi görmek

Rüyada başak ismi görmek

Rüyada başak ismi görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başak ismi gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada başak ismi görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek koyu sohbetler edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada altın başak görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada başaklı buğday görmek sağlığının bozulmayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başak tarlasında görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada başak tarlasında yürümek çok büyük kazanç elde edileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sararmış başak görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sarı buğday başakları görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments