Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı buğday başakları görmek

Rüyada sarı buğday başakları görmek

Rüyada sarı buğday başakları görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı buğday başakları gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada sarı buğday başakları görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulur.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek sorunların günden güne azalacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başaklı buğday görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada buğday başağı toplamak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Rüyada buğday başağı görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments