Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış başak görmek

Rüyada sararmış başak görmek

Rüyada sararmış başak görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalettir.

Rüyada sararmış başak gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada sararmış başak görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek daha kararlı bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini sararmış görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sararmış tarla görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, gergin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş sararması görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ağız tadının kaçacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada sararmış maydanoz görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sararmış tırnak görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments