Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa başağı görmek

Rüyada arpa başağı görmek

Rüyada arpa başağı görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada arpa başağı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada arpa başağı görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada arpa görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada buğday arpa görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil arpa biçmek dertlerin aşılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil arpa görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ona yardımcı olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çuvalla arpa görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ambarda arpa görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments