Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır başağı görmek

Rüyada mısır başağı görmek

Rüyada mısır başağı görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Rüyada mısır başağı gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mısır başağı görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış başak görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başak hayvanı görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada olgun başak görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeşil başak görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulur.

Rüyada başak görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments