Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin başak görmek

Rüyada ekin başak görmek

Rüyada ekin başak görmek yüksek makamlara geleceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ekin başak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada ekin başağı görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada ekin başak görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada başak yemek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada altın başak görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tarlada başak görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hak yolunu tutacağına işarettir.

Rüyada buğday başağı toplamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başak hayvanı görmek çok sıkıntı çekeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işarettir.

Rüyada olgunlaşmış başak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin çoğalacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments