Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa kına yakmak

Rüyada başa kına yakmak

Rüyada başa kına yakmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, insanlara olan güvenin artacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başa kına yakmak gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada başa kına yakmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kına yakmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kendine kına yakmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne kına yakmak hayırlı bir terfi alınacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada iki ele kına yakmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments