Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kına yakmak

Rüyada yüzüne kına yakmak

Rüyada yüzüne kına yakmak geleceğinizin güzel olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne kına yakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Rüyada yüzüne kına yakmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalettir.

Rüyada yüze kına yakmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başa kına yakmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına kına yakmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yeni bir adım atılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalettir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuca kına yakmak ruhunun dinleneceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına kına yakmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments