Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şapka takmak

Rüyada beyaz şapka takmak

Rüyada beyaz şapka takmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, imkanlarının artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada başa beyaz şapka takmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada beyaz şapka takmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada asker şapkası takmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada mor şapka takmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Rüyada mavi şapka takmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Rüyada kovboy şapkası takmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil şapka takmak işlerin düzene gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı şapka takmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments