Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstü başı kirli görmek

Rüyada üstü başı kirli görmek

Rüyada üstü başı kirli görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Rüyada üstü başı kirli gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Rüyada üstü başı kirli görmek bolluğa kavuşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada üstü kirli olmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada üstü kirlenmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstü kirli görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, huşu içinde devam edeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini üstü başı yırtık görmek çok güzel işlere gireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada baş üstü düşmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstü başı yırtık görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş üstü durmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments