Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında durmak

Rüyada mezarın başında durmak

Rüyada mezarın başında durmak hastalıklarından kurtulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında durmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mezar başında durmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarının başında durmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada mezarın başında durmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada baş aşağı durmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada baş üstü durmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı açık namaza durmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin başında durmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalettir.

Rüyada mezarın yanında durmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ekmeğinin azalacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments