Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş aşağı düşmek

Rüyada baş aşağı düşmek

Rüyada baş aşağı düşmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kazancın çoğalacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada baş aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Rüyada baş aşağı düşmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, başarılarının kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada baş aşağı yürümek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş aşağı uçmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden aşağı düşmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments