Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş aşağı yürümek

Rüyada baş aşağı yürümek

Rüyada baş aşağı yürümek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına inanılır.

Rüyada baş aşağı yürümek gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Rüyada baş aşağı yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada baş aşağı düşmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada baş aşağı uçmak sorunlu zamanlar geçireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada baş aşağı durmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başından aşağı su dökmek düşman malından yemeye, lüksünün artacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı yürümek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına inanılır.

Rüyada bayır aşağı yürümek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işinin başından ayrılmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments