Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş aşağı uçmak

Rüyada baş aşağı uçmak

Rüyada baş aşağı uçmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada baş aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada baş aşağı uçmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada aşağıya doğru uçmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Rüyada aşağı uçmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kazancın artacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak yeni bir çevre edinileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak bereketli işlere gireceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments