Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş açık olmak

Rüyada baş açık olmak

Rüyada baş açık olmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş açık olmak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada birini başı açık görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, saadetinin yükseleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada başı açık namaza durmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, dünya mallarının çoğalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başı açık bayan görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını başı açık görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başın açık görmek korkularının sona ereceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments