Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başın açık görmek

Rüyada başın açık görmek

Rüyada başın açık görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, rahatının kaçacağına, gıybet edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başın açık gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Rüyada karısını başı açık görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, karlı işler yapacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına inanılır.

Rüyada başın açık görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini başı açık görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kendi işinin patronu olunacağına işaret eder.

Rüyada başkasını başı açık görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş açık namaz kılmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir konuda destek alacağına işarettir.

Rüyada başı açık bayan görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş açık gezmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bolluğa kavuşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işaret etmektedir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments