Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı açık bayan görmek

Rüyada başı açık bayan görmek

Rüyada başı açık bayan görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, attığı her adımı düşüneceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada başı açık bayan gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada başı açık bayan görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kimseyle konuşmayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kendi işinin patronu olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçı açık bayan görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık bayan görmek parasının her zaman bereketli olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, herkesin desteğinin alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments