Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini başı açık görmek

Rüyada birini başı açık görmek

Rüyada birini başı açık görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Rüyada birini başı açık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü başı açık görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, doğru karar veremeyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş açık görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada açık baş görmek sıkıntıların azalacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı açık namaz kılan görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, tamamen içine kapanacağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada anneyi başı açık görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments