Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını başı açık görmek

Rüyada karısını başı açık görmek

Rüyada karısını başı açık görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karısını başı açık gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Rüyada karısını başı açık görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Rüyada karısını açık görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi başı açık görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada başı açık olmak dertlerin uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başın açık görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, müjdeli haberler alınacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı açık gezmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı açık bayan görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments