Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık başla namaz kılmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini başı açık görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet eder.

Rüyada karısını başı açık görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü başı açık görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bir araya geleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek çok mutlu olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada birini başı açık görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments