Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barışmak istememek

Rüyada barışmak istememek

Rüyada barışmak istememek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada barışmak istememek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada barışmak istememek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada bebek istememek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada istemeyerek öpüşmek insanların takdirine mazhar olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada askere gitmek istememek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments