Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada nişanlanmak istememek elinin darlığa düşmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Rüyada istemeden nişanlanmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyi istememek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada bebek istememek gülen gözlerin ışığının söneceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments