Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeyerek öpüşmek

Rüyada istemeyerek öpüşmek

Rüyada istemeyerek öpüşmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeyerek öpüşmek gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada boşanmak istememek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına işarettir.

Rüyada konuşmak istememek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hastalıkların uzak duracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada istemeyerek evlendiğini görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalettir.

Rüyada birini istemeden öldürmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada istemediğin bir erkekle evlenmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine yorulur.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada evli birini istemeye gelmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, riske atılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments