Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barış işareti görmek

Rüyada barış işareti görmek

Rüyada barış işareti görmek çok daha mutlu olunacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada barış işareti gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada barış işareti görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hazine işareti görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, bilgilerle donanacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada işaretli taş görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, para sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Rüyada sus işareti yapmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Rüyada kalp işareti görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments