Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp işareti görmek

Rüyada kalp işareti görmek

Rüyada kalp işareti görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulur.

Rüyada kalp işareti gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada kalp işareti görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada define işareti görmek borçların ve dertlerin biteceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Rüyada artı işareti görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, lüks şekilde yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada trafik işareti görmek insanlardan uzaklaşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada işaret fişeği görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik işaretleri görmek yaşamın kolaylaşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, vefa göstereceğine delalet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada parmakla işaret edilmek sağlık sorunları yaşanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments